Datan suojelu

-------------------
Tietosuojakäytäntö
---------------------


1) Tietoa henkilötietojen keräämisestä ja vastuuhenkilön yhteystiedot
1.1 Olemme iloisia, että vierailet verkkosivuillamme ja kiitämme mielenkiinnostasi. Seuraavassa ilmoitamme sinulle henkilötietojesi käsittelystä, kun käytät verkkosivustoamme. Henkilötiedot ovat kaikkia tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.
1.2 Henkilötietojen käsittelystä tällä verkkosivustolla yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti vastuussa on Flinkers Sneaker, Mario Zito, Bernsteinstrasse 15, 76461 Muggensturm, Saksa, sähköposti: info@flinkerssneaker.com. Henkilötietojen käsittelystä vastaa luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista.

1.3 Turvallisuussyistä sekä henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut vastuuhenkilölle) siirron suojelemiseksi tämä verkkosivusto käyttää SSL- tai TLS-salaus. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta "https://" ja selainrivin lukkosymbolista.

2) Tietojen kerääminen vieraillessasi verkkosivustollamme
Käytettäessä verkkosivustoamme vain tiedoksi , eli kun Jos et rekisteröidy tai muuten anna meille tietoja, keräämme vain tietoja, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme (ns. "palvelimen lokitiedostot"). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:
- Vierailtu verkkosivustomme
- Päivämäärä ja kellonaika pääsyn aikana
- Lähetettyjen lähetysten määrä Tiedot tavuina
- Lähde/viite, josta tulit sivulle
- Käytetty selain
- Käytetty käyttöjärjestelmä
- Käytetty IP-osoite (tarvittaessa: ​​nimettömässä muodossa)
Käsittely tapahtuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti oikeutetun etumme perusteella parantaa verkkosivustomme vakautta ja toimivuutta. Tietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä millään muulla tavalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot myöhemmin, jos niissä on konkreettisia merkkejä laittomasta käytöstä.

3) Hosting
Shopifyn isännöinti
Käytämme palveluntarjoajan Shopifyn kauppajärjestelmää International Limited , Victoria Buildings, 2nd Floor, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irlanti ("Shopify") verkkokaupan isännöimiseksi ja näyttämiseksi puolestamme tapahtuvan käsittelyn perusteella. Kaikki verkkosivustollamme kerätyt tiedot käsitellään Shopifyn palvelimilla. Osana edellä mainittuja Shopify-palveluita tietoja voidaan käsitellä osana jatkokäsittelyä myös Shopify Inc:n puolesta, 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Kanada, Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) ) Inc. tai Shopify (USA) Inc. Jos tietoja siirretään Shopify Inc.:lle Kanadassa, asianmukainen tietosuojan taso taataan Euroopan komission riittävyyttä koskevalla päätöksellä. Lisätietoja Shopifyn tietosuojasta on saatavilla seuraavalla verkkosivustolla: https://www.shopify.de/legal/datenschutz
Jatkokäsittely muilla kuin yllä mainituilla Shopifyn palvelimilla tapahtuu vain alla

4) Evästeet
Tehdäksemme verkkosivuillamme vierailusta houkuttelevaksi ja mahdollistaaksemme tiettyjen toimintojen käytön, käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu päätelaitteellesi.Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä, eli selaimesi sulkemisen jälkeen (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät päätelaitteellesi ja mahdollistavat selaimesi tunnistamisen, kun vierailet seuraavan kerran (niin sanotut pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja yksilöllisesti. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajanjakson jälkeen, joka voi vaihdella evästeen mukaan. Voit selvittää, kuinka kauan kukin eväste säilyy selaimesi evästeasetusten yleiskatsauksesta.
Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilausprosessin yksinkertaistamiseen tallentamalla asetukset (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön muistaminen vierailla sivustolla myöhemmin). Jos henkilötietoja käsitellään myös käyttämiemme yksittäisten evästeiden avulla, käsittely tapahtuu GDPR:n artiklan 6 (1) (b) mukaisesti joko sopimuksen toteuttamiseksi, GDPR:n artiklan 6 (1) (a) mukaisesti. siinä tapauksessa, että suostumus on annettu tai GDPR:n artiklan 6 (1) (f) mukaisesti suojellaksemme oikeutettuja etujamme verkkosivuston parhaan mahdollisen toimivuuden ja sivustovierailun asiakasystävällisen ja tehokkaan suunnittelun suhteen.
Huomaa, että voit asettaa selaimesi niin, että voit käyttää sitä, saat tietoa evästeiden asettamisesta ja voit päättää yksilöllisesti, hyväksytkö ne vai suljetko evästeiden hyväksymisen pois tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jokainen selain eroaa tavassa, jolla se hallitsee evästeasetuksia. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, kuinka voit muuttaa evästeasetuksiasi. Löydät ne kullekin selaimelle seuraavista linkeistä:
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage- evästeet
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-allow-and-reject
Chrome: https://support. google .com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=fi
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies
Huomaa, että jos evästeitä ei hyväksytä, verkkosivustomme toiminnallisuus voi olla rajoitettu

5) Yhteydenotto
Kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse), henkilötietoja kerätään. Mitä tietoja yhteydenottolomakkeen yhteydessä kerätään, voit nähdä vastaavasta yhteydenottolomakkeesta. Näitä tietoja tallennetaan ja käytetään yksinomaan pyyntöösi vastaamiseen tai yhteydenottoa ja siihen liittyvää teknistä hallintoa varten. Näiden tietojen käsittelyn oikeusperustana on oikeutettu etumme vastata pyyntöösi GDPR:n artiklan 6 (1) (f) mukaisesti. Jos yhteydenotollasi on tarkoitus tehdä sopimus, käsittelyn lisäoikeudellinen perusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Tietosi poistetaan, kun pyyntösi on käsitelty. Näin on, jos olosuhteista voidaan päätellä, että kyseiset tosiasiat on lopullisesti selvitetty ja edellyttäen, että laissa ei ole päinvastaista säilytysvelvollisuutta.

6) Tietojen käsittely asiakastiliä avattaessa ja sopimuskäsittely
GDPR 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaan henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä jatketaan, jos toimitat ne meille sopimuksen toteuttamista tai asiakastilin avaamista varten. Mitä tietoja kerätään, voidaan nähdä vastaavista syöttölomakkeista. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa ja se voidaan tehdä lähettämällä viesti yllä olevaan osoitteeseenTallennamme ja käytämme antamiasi tietoja sopimuksen käsittelyyn. Kun sopimus on tehty tai asiakastilisi on poistettu, tietosi estetään vero- ja kauppalain mukaisten säilytysaikojen osalta ja poistetaan näiden ajanjaksojen päätyttyä, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietojesi jatkokäyttöön tai pidätämme oikeuden osaltamme lain sallimaan lisätietojen käyttöön

7) Tietojen käsittely tilausten käsittelyä varten
7.1 Käsittelemme tilauksesi yhdessä seuraavien palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kokonaan tai osittain tehtyjen sopimusten täytäntöönpanossa. Tietyt henkilötiedot välitetään näille palveluntarjoajille seuraavien tietojen mukaisesti.
Meidän keräämämme henkilötiedot välitetään toimituksen kanssa toimeksiantavalle kuljetusyritykselle osana sopimuskäsittelyä, mikäli se on tarpeen tavaroiden toimitus. Välitämme maksutietosi tilaamalle luottolaitokselle osana maksuprosessia, mikäli se on maksuprosessin kannalta välttämätöntä. Jos käytetään maksupalveluntarjoajia, ilmoitamme sinulle tästä erikseen alla. Tietojen siirron oikeusperusta on GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta.
7.2 Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme asiakkaitamme kohtaan teemme yhteistyötä ulkopuolisten toimituskumppaneiden kanssa. Välitämme nimesi ja toimitusosoitteesi sekä tarvittaessa puhelinnumerosi toimituskumppanille, jonka olemme valinneet yksinomaan tavaroiden toimittamista varten, GDPR artiklan 6 (1) b kohta.
7.3 Maksupalveluntarjoajien käyttö
- giropay
Kun maksat "giropaylla", maksun käsittelee giropay GmbH, An der Welle 4, 60322 Frankfurt/Main, jolle välitämme tilauksen yhteydessä antamasi tiedot. prosessi yhdessä tilaustasi koskevien tietojen kanssa. Tietojasi luovutetaan GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti yksinomaan maksujen käsittelyä varten ja vain siinä määrin kuin se on tätä varten tarpeen. Löydät lisätietoja giropay GmbH:n tietosuojasäännöistä seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.giropay.de/srechtales/datenschutzerklaerung
- Klarna
Kun valitset Klarna-maksun palvelu, Maksun käsittely Klarna Bank AB:n (publ) kautta [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi (jäljempänä "Klarna"). Maksun käsittelyn mahdollistamiseksi henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talonumero, postinumero, kaupunki, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja IP-osoite) sekä tilaukseen liittyvät tiedot kerätään (esim. laskun summa, nimike, toimitustapa) Klarnalle henkilöllisyyden ja luottokelpoisuuden tarkastamista varten, edellyttäen että olet nimenomaisesti suostunut tähän GDPR:n artiklan 6 (1) (a) mukaisesti osana tilausprosessia . Täältä näet, mille luottolaitoksille tietosi voidaan välittää:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/credit_rating_agencies Luottoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. pistearvoja). Siltä osin kuin pistemäärät sisältyvät luottoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen prosessiin. Pistearvojen laskennassa otetaan huomioon muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot. Klarna käyttää saatuja tietoja maksun maksamatta jättämisen tilastollisesta todennäköisyydestä tehdäkseen tasapainoisen päätöksen sopimussuhteen perustamisesta, toteuttamisesta tai päättämisestä.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin tietojen käsittelystä vastaavalle henkilölle tai Klarnalle. Klarnalla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimusperusteisen maksun käsittelyn kannalta.
Henkilötietosi tallennetaan sovellettavien tietosuojamääräysten mukaisesti ja Klarnan Saksassa olevien rekisteröityjen tietosuojamääräysten mukaisesti https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/ legal/terms/0/de_de/privacy
tai Itävallassa oleville rekisteröidyille https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_at/privacy
.
- Masterpayment
Jos kun valitset Masterpaymentin kautta maksutavat "suoraveloitus (suoraveloitus)" ja/tai "toimitus tilille" ja/tai "osamaksu", sinua pyydetään antamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talonumero , postinumero, kaupunki, syntymäaika) tilausprosessin aikana , sähköpostiosoite, puhelinnumero ja suoraveloituksen yhteydessä määritellyt tilitiedot). Suojellaksemme oikeutettua etuamme asiakkaidemme maksukyvyn määrittämisessä siirrämme nämä tiedot Masterpayment LTD:lle, 483 Green Lanes, Lontoo, N13 4BS, Iso-Britannia ("Master payment") eteenpäin. Antamiesi henkilötietojen ja muiden tietojen (kuten ostoskori, laskun summa, tilaushistoria, maksuhistoria) perusteella Masterpayment tarkistaa, voidaanko valitsemasi maksutapa hyväksyä maksu- ja/tai luottoriskin osalta . GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisten sisäisten Masterpayment-kriteerien lisäksi hakemuksen tarkastelun yhteydessä voidaan tehdä päätöstä varten henkilöllisyys- ja luottokelpoisuustietoja seuraavilta luottolaitoksilta:
- Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstraße 11, D-41460 Neuss, puh.: +49 (0)2131-109-501, faksi: -557
- CRIF Bürgel GmbH, Friesenweg 4, talo 12, 22763 Hampuri, Puh.: +49 (0)40-89803-0, faksi: -419
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden, Puh.: +49 (0)611-9278-0, Faksi: -109
Luottoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. pistearvoja). Siltä osin kuin pistemäärät sisältyvät luottoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen prosessiin. Pistearvojen laskennassa otetaan huomioon muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot.
Voit vastustaa tätä tietojesi käsittelyä milloin tahansa lähettämällä viestin tietojen käsittelystä vastaavalle henkilölle tai Masterpaymentille. Masterpaymentilla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimusperusteisen maksun käsittelyn kannalta.
- Paypal
Kun maksat PayPalin kautta, luottokortti PayPalin kautta, suoraveloitus PayPalin kautta tai - jos tarjotaan - "Osta laskulla" tai "erimaksulla" PayPalin kautta, välitämme maksutietosi PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä "PayPal"), edelleen. Siirto tapahtuu GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen maksun käsittelyä varten.
PayPal pidättää oikeuden käyttää maksutapoja luottokortti PayPalin kautta, suoraveloitus PayPalin kautta tai - jos tarjotaan - "Osta laskulla" tai "osamaksu" PayPalin kautta ennen luottotarkastuksen suorittamista. Tätä tarkoitusta varten maksutietosi voidaan siirtää luottolaitoksille GDPR:n artiklan 6 (1) (f) mukaisesti PayPalin oikeutetun edun perusteella määrittää maksukykysi.PayPal käyttää luottotarkastuksen tulosta suhteessa tilastolliseen maksamatta jättämisen todennäköisyyteen päättääkseen, tarjotaanko vastaava maksutapa. Luottoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. pistearvoja). Siltä osin kuin pistemäärät sisältyvät luottoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen prosessiin. Pistearvojen laskennassa otetaan huomioon muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot. Lisää tietosuojatietoja, mukaan lukien tiedot käytetyistä luottolaitoksista, löytyy PayPalin tietosuojailmoituksesta: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Sie Voit vastustaa tätä tietojesi käsittelyä milloin tahansa lähettämällä viestin PayPalille. PayPal voi kuitenkin edelleen olla oikeutettu käsittelemään henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimusperusteisen maksun käsittelyn kannalta.
- SOFORT
Jos valitset "SOFORT"-maksutavan, maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan SOFORT GmbH:n kautta. , Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa (jäljempänä "SOFORT"), jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot yhdessä tilaustasi koskevien tietojen kanssa GDPR:n artiklan 6 (1) (b) mukaisesti. Sofort GmbH on osa Klarna-konsernia (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Tukholma, Ruotsi). Tietojasi luovutetaan vain maksupalveluntarjoajan SOFORTin kanssa tapahtuvaa maksunkäsittelyä varten ja vain siinä laajuudessa, kuin se on sitä varten tarpeellista. Löydät lisätietoja SOFORTin tietosuojasäännöistä seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.

8) Arvioinnin ja sinetin käyttö hyväksyntägrafiikka
Provenexpert-widget
Käytämme verkkosivustollamme Provenexpert-sinettiä, Expert Systems AG:n widgetiä, Quedlinburger Straße 1, 10589 Berliini ("Provenexpert"). Kun vierailet verkkosivuillamme, dynaaminen sisältö (kaupan nykyinen luokitus, sertifikaatti jne.) ladataan widgetiin Provenexpert-palvelimista. Provenexpert-palvelimille voidaan välittää tietoja aiemmin vierailemastasi verkkosivustosta, noudon päivämäärä ja kellonaika, siirrettyjen tietojen määrä, käytetyn selaimen tyyppi, käyttämäsi käyttöjärjestelmä ja pyynnön esittäjä (viittaustiedot). Jos tämä sisältää myös henkilötietoja, käsittely tapahtuu ylivoimaisen oikeutetun etumme perusteella optimoida tarjouksemme DSGVO:n 6 artiklan 1 kohdan f mukaisesti.
Lisätietoja tietosuojasta on Provenexpertissä osoitteessa: https:/ /www.provenexpert.com/de-de/datenschutzbedingungen/

9) Rekisteröidyn oikeudet
9.1 Sovellettava tietosuojalaki antaa sinulle kattavat rekisteröidyn oikeudet (tieto- ja puuttumisoikeudet), joista ilmoitamme sinulle alla:
- Oikeus saada tietoja GDPR:n artiklan 15 mukaisesti: Sinulla on erityisesti oikeus saada tietoja käsittelemistämme henkilötiedoistasi, käsittelyn tarkoituksista , käsiteltyjen henkilötietojen luokat, vastaanottajat tai vastaanottajien luokat, joille tietojasi luovutettiin tai tullaan luovuttamaan, suunniteltu säilytysaika tai d Säilytysajan määrittämisperusteet, oikaisu-, poistamis-, käsittelyn rajoittamis-, käsittelyn vastustus, valitus valvontaviranomaiselle, tietojesi alkuperä, jos emme ole keränneet niitä sinulta, automatisoitu päätöksenteko, joka sisältää profiloinnin jaMerkitykselliset tiedot käsittelyn logiikasta ja laajuudesta ja aiotuista vaikutuksista sinuun, sekä oikeutesi saada tietoa GDPR:n artiklan 46 mukaisista takuista, jos tietojasi välitetään kolmansiin maihin;
- Oikeus oikaistaan GDPR artiklan 16 mukaisesti: Sinulla on oikeus saada välittömästi korjaamaan sinua koskevat virheelliset tietosi ja/tai täydentämään tallentamiamme epätäydellisiä tietojasi;
- Oikeus tietojen poistamiseen GDPR:n artiklan 17 mukaisesti: Sinulla on oikeus henkilötietojesi poistamiseen, jos vaatia GDPR:n 17 artiklan 1 kohdan vaatimuksia. Tätä oikeutta ei kuitenkaan ole varsinkaan, jos käsittely on tarpeen sanan- ja tiedonvälityksen vapauden käyttämiseksi, lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi, yleisen edun vuoksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
- Oikeus käsittelyn rajoittamiseen GDPR:n 18 artiklan mukaisesti: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista niin kauan kuin kiistämäsi tietojesi oikeellisuus tarkistetaan, jos kieltäydyt poistamasta tietojasi. tietoja luvattoman tietojenkäsittelyn vuoksi ja sen sijaan rajoittaa Pyydä tietojesi käsittelyä, jos tarvitset tietojasi oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, esittämiseen tai puolustamiseen sen jälkeen, kun emme enää tarvitse näitä tietoja sen jälkeen, kun tarkoitus on saavutettu tai jos olet vastustanut syitä tilanteestasi, niin kauan kuin ei ole vielä selvää, ilman oikeutettuja syitä;
- Oikeus saada tietoja DSGVO:n 19 artiklan mukaisesti: Jos olet vaatinut oikaisua, poistamista tai käsittelyn rajoittamista vastuussa olevaa henkilöä vastaan, vastuuhenkilö on velvollinen paljastamaan kaikki vastaanottajat, joille sinulle luovutetuille henkilötiedoille on ilmoitettu tästä tietojen oikaisusta tai poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, ellei tämä ole mahdotonta tai vaadi suhteetonta vaivaa. Sinulla on oikeus saada tietoa näistä vastaanottajista.
- Oikeus tietojen siirrettävyyteen GDPR:n artiklan 20 mukaisesti: Sinulla on oikeus henkilötietoihisi, jotka olet toimittanut meille jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa. muodossa tai pyytää lähettämistä toiselle vastuussa olevalle henkilölle, mikäli tämä on teknisesti mahdollista;
- oikeus peruuttaa annettu suostumus GDPR:n 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa peruutettu tulevaisuutta varten. Peruutuksen sattuessa poistamme kyseiset tiedot välittömästi, ellei jatkokäsittely voi perustua lailliseen käsittelyyn ilman suostumusta. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen peruuttamishetkeen asti;
- GDPR artiklan 77 mukainen valitusoikeus: Jos uskot, että henkilötietojesi käsittely tiedot rikkovat GDPR:ää, sinulla on - sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia oikeussuojakeinoja - oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asut, olet työpaikkasi tai missä väitetty rikkomus.

9.2. Oikeus vastustaa Jos käsittelemme henkilötietojasi osana etujen tasapainottamista ylivoimaisen oikeutetun etujemme perusteella, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuuden osalta syistä, jotka johtuvat sinun erityistilanne Jos käytät oikeuttasi vastustaa, lopetamme kyseisten tietojen käsittelyn. Varaamme kuitenkin oikeuden jatkaa käsittelyä, jos voimme osoittaa, että käsittelylle on pakottavia oikeutettuja syitä, jotka ovat etujasi, perusoikeuksiasi ja -vapautesi tärkeämpiä, tai jos käsittelyn tarkoituksena on esittää, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia.
Henkilötietosi käsitellään Käsittelemme suoraa mainontaa varten sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällaisen mainonnan tarkoituksia varten. Voit käyttää vastalausetta yllä kuvatulla tavalla. Jos käytät oikeuttasi vastustaa, lopetamme kyseisten tietojen käsittelyn suoria mainontaa varten.

10) Henkilötietojen säilytyksen kesto
Henkilötietojen säilytyksen kesto perustuu asianomaisiin lakiin. käsittelyn tarkoitus ja tarvittaessa lisäksi vastaava lakisääteinen säilytysaika (esim. kaupalliset ja verotukselliset säilytysajat).
Kun henkilötietoja käsitellään nimenomaisen suostumuksen perusteella 6 artiklan 1 kohdan mukaisesti , kunnes rekisteröity peruuttaa suostumuksensa.
Jos on olemassa lakisääteiset säilytysajat tiedoille, joita käsitellään osana oikeustoimia tai velvollisuuksia, jotka ovat samankaltaisia ​​GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan perusteella, nämä tiedot tallennetaan rutiininomaisesti säilytysaikojen umpeutumisen jälkeen ja poistetaan, jos ne eivät ole enää saatavilla sopimuksen täyttäminen tai sopimuksen solmiminen vaaditaan ja/tai meillä ei ole oikeutettua intressiä jatkaa tallentamista.
Kun henkilötietoja käsitellään GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, näitä tietoja säilytetään, kunnes tiedot Käyttää oikeutta vastustaa GDPR:n artiklan 21 kappaleen 1 mukaisesti, ellemme pysty osoittamaan käsittelylle pakottavia oikeutettuja syitä, jotka ovat suuremmat kuin rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai käsittelyn tarkoituksena on vaatia, harjoittaa tai puolustaa laillista
Kun henkilötietoja käsitellään suoramainontaa varten GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan perusteella, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää 21 artiklan 2 kohdan mukaista vastustamisoikeuttaan. ) GDPR.Ellei tämän lausunnon muissa tiedoissa erityisistä käsittelytilanteista toisin mainita, tallennetut henkilötiedot poistetaan muuten, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai muuten käsiteltiin.

.